Само преди няколко месеца видяхме колко всъщност издръжлива и физически, и

...
Само преди няколко месеца видяхме колко всъщност издръжлива и физически, и
Коментари Харесай

Приключенското лято на Карин Околие

Само преди няколко месеца видяхме какъв брой всъщност издръжлива и физически, и душевен е  Карин Околие около присъединяване ѝ в " Survivor: Скритият кумир ".
 Карин Околие,
Какво научи Карин Околие от " Survivor: Скритият кумир "

Бързата равносметка на спринтьорката

Но пък знаем и че не е задължително спринтьорката да взе участие в риалити, с цел да посещава екзотични и далечни дестинации. От профила ѝ в Instagram разбираме, че това лято е решила да го посвети на пътешестване до два острова.

Първият е Тенерифе, който може и да се води като испанска територия, само че е доста по-близо до Африка, в сравнение с до Испания. От фотосите, които Околие разгласява, виждаме, че е посетила няколко плажа на острова.

И е останала очарована най-вече от обстоятелството, че те са били покрити с черен вулканичен пясък, което напълно особено за там. Успяла е да се допре и до безусловно див плаж. 

А с изключение на посещаването на красиви плажове, Карин Околие е решила да се опитва по какъв начин е с гребането. Признава, че е новобранка в каяка, само че пък е цялостна с готовност.

Физическите интензивности обаче не стопират дотук за Околие, която в един от последните си постове, ни демонстрира, че е сменила Тенерифе с различен остров - Мадейра, където пък се е любувала на красивите планини и невероятни гледки, които се откриват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР